Recomandările clienţilor noştri

Amaury Caeymaex, Framework Contract Manager – CECOFORMA

Am fost foarte multumiti de flexibilitatea si profesionalismul serviciilor de interpretariat Iatom din timpul Forumului ONG pe care l-am organizat pe durata a trei zile, cu peste 200 de participanti.

Veronica Badia, Assistant Manager – EFACEC CENTRAL EUROPE LIMITED SRL

Recomandăm Grupul de firme IATOM, cu care colaborăm din 2009, deoarece asigură servicii de calitate, având personal pregătit şi care în toată această perioadă a dat dovadă de promtitudine şi disponibilitate în cazuri ce necesitau traduceri urgente.

Sebastian Voicu, Consilier Juridic – ROMFRACHT SPEDITION SRL

Colaborarea cu biroul dumneavoastră a fost una la cele mai înalte standarde, în care aţi dat dovadă de profesionalism şi seriozitate. Vă mulţumim!

Orbulescu Georgiana, Executive Assistant – Epsilon Mobile Solutions Ltd

Suntem foarte mulţumiţi de modul în care echipa a răspuns solicitărilor noastre şi de calitatea serviciilor prestate.

Ing. Bertescu Paul, Departament Tehnic-Ofertare – SCIT IMPEX S.R.L.

Apreciem calificativul serviciilor prestate, din punct de vedere al calităţii, promptitudinii şi seriozităţii, ca fiind: Foarte Bun. Iatom a dat dovadă de profesionalism şi corectitudine pe parcursul colaborarii, s-a încadrat în termenele impuse de solicitant şi a raspuns exigentelor noastre.

Grupul IATOMBirou de interpretariat din Bucureşti: Translatori pentru întâlniri de afaceri, conferinţe, seminarii, focus grupuri, interviuri, depoziţii juridice sau orice eveniment care necesită traducere consecutivă sau simultană. Suntem disponibili pentru evenimente oriunde în România sau în afară.
ANPC | Politica de confidenţialitate