Echipamente pentru interpretariat simultan

echipamenteÎn cazul in care locaţia evenimentului dumneavoastră nu dispune de echipament pentru sonorizare sau de echipament pentru interpretariat simultan, vi-l putem oferi, la cerere, pentru un cost suplimentar.

Cabine de traducere

cabineA. Cabine de traducere table top/semicabine. Nu izolează fonic, sunetele din încăpere pot deranja atenţia interpretilor şi a ascultătorilor.
B. Cabine întregi, izolate fonic. Izolează fonic interpreţii, iar ascultătorii pot asculta nestingheriţi discursul în original sau interpretarea la căştile individuale.

Amplasarea cabinei trebuie să ofere interpretului contact vizual cu vorbitorul (şi cu orice tip de comunicare vizuală din cadrul evenimentului).

Consola de traducere simultană

statiiConsola de traducere simultană transmite mesajul interpretat de translator către căştile individuale ale ascultătorilor, transmisia fiind făcută prin fir sau wireless.

Staţii de transmisie

statieA. Prin unde radio, în gama FM, VHF, UHF. Prezintă riscul interceptărilor de către persoane neautorizate.
B. Prin unde infraroşii în sistem analog. Este adecvat în încăperi de orice marime, dar poate fi afectat de lumina soarelui sau lămpi fluorescente.
C. Prin unde infraroşii în sistem digital. Este adecvat în încăperi de orice mărime, şi deoarece transmisia este digitală, sistemul este mai puţin afectat de lumina soarelui sau de lămpi fluorescente.

Receptori

receptoriCăştile individuale ale ascultătorilor sunt prevazute cu receptori, care pot fi cu fir, radio, sau infraroşii. Receptorii se aleg în funcţie de tipul de transmisie şi de numărul limbilor tinta în care se transmite interpretarea.

Grupul IATOMBirou de interpretariat din Bucureşti: Translatori pentru întâlniri de afaceri, conferinţe, seminarii, focus grupuri, interviuri, depoziţii juridice sau orice eveniment care necesită traducere consecutivă sau simultană. Suntem disponibili pentru evenimente oriunde în România sau în afară.
ANPC | Politica de confidenţialitate