IATOM la Black Sea NGO Forum 2013

logo-ngo-forumÎntre 4 şi 6 septembrie la Bucureşti a avut loc „Black Sea NGO Forum 2013”, conferinţă despre dezvoltarea cooperării dintre ONG-urile din regiunea Mării Negre cu scopul de a face din acestea un factor de decizie naţional şi local important.

Evenimentul a fost orgazinat de Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare din România în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe, Reprezentanța Comisiei Europene în România, Cecoforma şi Black Sea Trust for Regional Cooperation.

La acest eveniment am asigurat interpreţii şi echipamentele audio necesare traducerii simultane (sistem de sonorizare, înregistrare audio, cabine de traducere și receptori cu infraroșii pentru fiecare participant).

 

Grupul IATOMBirou de interpretariat din Bucureşti: Translatori pentru întâlniri de afaceri, conferinţe, seminarii, focus grupuri, interviuri, depoziţii juridice sau orice eveniment care necesită traducere consecutivă sau simultană. Suntem disponibili pentru evenimente oriunde în România sau în afară.
ANPC | Politica de confidenţialitate